Abonneer op de nieuwsbrief!

Er gebeurd enorm veel op het gebied van webdevelopment. Van nieuwe technieken tot nieuwe tools en van nieuwe versies tot nieuwe blogposts. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Wouter's Monthly Marks

Mijn maandelijkse bookmarks, zo heet de nieuwsbrief die ik deze maand ga starten. Hierin plaats ik ongeveer 10 bookmarks van de afgelopen maand en schrijf ik een stukje over de gebeurtenissen deze maand. Deze nieuwsbrief zal elke laatste dag van de maand uitkomen.

Front-end en back-end

Mijn blog is een lekkere middenmotor die zich richt op de 2 aspecten van een website: Front-end en back-end. Ook de nieuwsbrief zou gaan over alle bij de aspecten. Maar wees gerust, als je je niet verdiept in back-end blijft er genoeg informatie over de front-end over.

Aanmelden

De rede dat ik deze blogpost zo laat stuur is omdat het aanmelden niet goed ging. Dit gaat helaas nog steeds fout. Om je aan te melden stuur je een mailtje naar nieuwsbrief@wouterj.nl met de vermelding van je naam en het email adres waarop je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Mijn exuceses voor deze vreemde aanmeld procedure, ik probeer het beter te maken.

Wysija

What You Send Is Just Awsome. Dat is de naam van de wordpress plugin die ik hierbij erg wil bedanken voor het makkelijk maken van een nieuwsbrief. Voor iedereen een echte aanrader!

comments powered by Disqus