§ Wat is SQL boilerplate?

Foutafhandeling hoort de basis te zijn van elk script. Vooral als je gaat werken met SQL is het zeer aan te raden om foutafhandeling te gebruiken. SQL errors worden namelijk nooit zomaar getoont en daarom moet je er zelf voor zorgen om die error op het juiste moment te tonen.

Helaas is foutafhandeling voor beginners vaak een onbekend fenomeen. Vandaar dat SQL boilerplate is opgericht. Dit is een tutorial gemaakt in een code. Je ziet dus live de code met hun voorbeelden, waarschuwingen, ect. Ook worden er soms wat berichten geplaatst waardoor je op de hoogte blijft van het nieuws in de wereld van foutafhandeling.

SQL boilerplate laat je ook zien hoe je alles veilig kunt doen. Zorg dat je script niet zomaar door een huis, tuin en keuken hacker te hacken is. Wil je meer over hacken en veiligheid weten? Kijk dan eens rond bij sitesafe.

Artikelen

§ Waarom foutafhandeling belangrijk is

Een error is niet te voorkomen. Probeer je zelf zo goed mogelijk te helpen en zorg dat je geen bezoekers, en potenciële klanten verliest en begin vanaf regel 1 met foutafhandeling.

lees meer